Adriaan Doets

Stichting Sloep

In Memoriam: Adriaan Doets

Op 2 april is op 81 jarige leeftijd Adriaan Doets dood.

Wij verliezen een Loosdrechter.

Zijn leven lang als vrijwilliger in dienst van Loosdrecht en de Loosdrechters, begaan met het wel en wee van jonge en oude dorpsgenoten.

Jarenlang verzorgde Adriaan Doets, namens Sloep, tijdens de Feestweek, neemt plaats in Loosdrecht historische kwadruk voor datum.
Een wandeling door het verleden naar het heden en de toekomst van het landgoed Eikenrode en het Stergebied te kijken.

De familie Doets woont al 4 generaties in Loosdrecht en tijdens de wandelingen vertellen Adriaan, spac, stretching, and several stories.
Hij toonde de restanten van de glorietijd, wees je op de meest bijzondere plekjes en trakteerde altijd op grappige anekdotes over mensen sterven in Loosdrecht gewoond en technisch hebben.

Stichting Sloep zal Adriaan missen.