Prutrace op Koningsdag

4e Prutrace
Koningsdag donderdag 27 april

Koningsdag 2017
De 4e Loosdrechtse Prutrace!!

Wie durft het aan om deel te nemen aan de 4e Loosdrechtse prutrace?

PRUT-race… wat is dat?

Na het Polsstokverspringen (wanneer de pakken toch al nat zijn) wordt achter de feesttent een parcours uitgestippeld waarbij diverse slootjes moeten worden getrotseerd, zowel in de lengte als in de breedte…
Het belooft weer een spectaculaire race te worden, georganiseerd door vriendenclub ‘de modderkruipers’. Zij staan garant voor humor en plezier, dus zorg dat je er bij bent.

Opgeven kan vanaf 15.00 uur in de keet bij het polsstokspringen.
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Richard de Wild 06-27090432 (graag zo spoedig mogelijk).
Jongeren onder de 16 jaar nemen de ‘eigen-risico-coupon’ mee, ondertekend door je ouders.
Voor boven de 16 zijn de coupons ter plaatse aanwezig.
Er zijn prachtige prijzen te winnen, gesponsord door Everts grond- weg- en waterbouw.

Knip onderstaande ‘eigen-risico-coupon’ uit en lever deze in bij de bouwkeet.
Zonder coupon mét handtekening kun je niet meedoen met de prutrace!!!

Prutrace Koningsdag 2017

Naam:

Geboortedatum:

Handtekening:

Handtekening ouders/verzorgers              voor <16 jaar

• In verband met de veiligheid wordt geadviseerd stevig schoeisel (hooggesloten stevige schoenen) te dragen tijdens de sprongen!
  • Op alle sprongen wordt toezicht gehouden door ervaren polsstokspringers!

Download Coupon

• In verband met de veiligheid wordt geadviseerd stevig schoeisel (hooggesloten stevige schoenen) te dragen tijdens deze race