Komt allen tesamen op het Lindeplein

24 december 2017 om 23.00 uur

Stichting SLOEP organiseert op Kerstavond een fantastisch moment voor Loosdrechters om warmte en liefde te delen met een goed gesprek, een lekker glaasje en om elkaar fijne feestdagen te wensen.
Ingrediënten: het Snowe-koor, kerstbomen, lichtjes, warme chocomel, glühwein en houtvuurtjes.
Het jeugdkoor Snowe zal een muziekprogramma verzorgen van 23.00 tot 00.00 uur. De koorleden zullen een variatie aan liederen laten horen, waaronder vele bekende meezingers. U wordt van harte uitgenodigd enthousiast uw stem te laten klinken.
Het zal er gezellig uitzien op het verlichte Lindeplein, waar u eventueel ook kunt schuilen in een tentje tegen de winterse weerselementen.
Makelaar Veerman zorgt voor warme chocomel, Jumbo van de Bunt voor wat lekkers, Kwekerij Ome Joop voor de kerstbomen en Stichting SLOEP voor een glaasje glühwein en een warm vuurtje.
Stichting SLOEP nodigt u van harte uit voor dit sfeervolle samenzijn op het verlichte Lindeplein.

Het Snowe Koor

Voor "Media & Uitslagen" van de Kerstnacht Lindeplein 2017: klik Hier.