Polsstokverspringen op Koningsdag

Polsstokspringen
Koningsdag donderdag 27 april

Polsstokspringen 2017

Afgelopen jaar werd door het slechte weer het polsstokverspringen afgelast. Maar vanwege  het grote succes van de voorgaande jaren zal er dit jaar voor de 13e keer weer worden polsstok gesprongen op het feestweiland.

We rekenen dit jaar op heerlijk voorjaarsweer!

De wedstrijd zal zowel voor de junioren als voor de senioren op donderdag 27 april 2017, Koningsdag, plaatsvinden. De wedstrijd wordt bij de junioren (t/m 15 jaar) verdeeld in een jongens- en meisjesklasse . Bij de seniorenis de wedstrijd verdeeld in een heren- en damesklasse.

Iedere deelnemer maakt twee wedstrijdsprongen, waarvan de verste sprong meetelt voor het eindklassement. Ook is er gelegenheid voor een oefensprong. In alle klassen winnen de beste drie springers een beker en de winnaar van de volwassenen (man of vrouw) mag tevens voor een jaar de wisselbeker mee naar huis nemen. Deelnemers hoeven niet zelf voor een polsstok te zorgen, deze zijn ter plekke aanwezig.

Van het kijken naar deze prestaties krijg je trek, daar hebben we aan gedacht want op het feestterrein is volop gelegenheid om te eten en te drinken. De polsstokspringbak zal voor dit evenement weer speciaal worden gegraven bij de tent op het feestweiland gelegen aan de Nieuw Loosdrechtsedijk in Nieuw Loosdrecht.

De wedstrijd voor de junioren begint om 14.00 uur en aansluitend zal rond 15.00 uur de seniorenwedstrijd beginnen. Inschrijven voor het polsstokspringen kan vanaf 13.00 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking.

De wedstrijd wordt georganiseerd door de Loosdrechtse vriendenclub ‘de Modderkruipers’.
In 2015 was de winnaar van de ‘Barry van de Bunt Groen en Civiel’-wisselbeker Johan Zeldenrijk met een nieuw record van 9,06 m!! Jaco Zeldenrijk eindigde als tweede achter zijn broer en meervoudig kampioen Floris Dukel werd derde.

Wordt het weer een strijd tussen de broertjes of zal Floris Dukel voor een verrassing zorgen??

Knip onderstaande coupon uit en lever hem in bij de organisatie op Koningsdag!

Zonder coupon mét handtekening wordt niet gesprongen!!

Klik hier om onderstaande coupon als PDF te downloaden en uit te printen.

Koningsdag 2017

Naam:

Geboortedatum:

Handtekening:

Handtekening ouders/verzorgers              voor <16 jaar

• In verband met de veiligheid wordt geadviseerd stevig schoeisel (hooggesloten stevige schoenen) te dragen tijdens de sprongen!
  • Alle sprongen worden begeleidt door ervaren polsstokspringers!